Websites gebouwd door JACCS

Wij bouwen professionele websites die werken voor onze klanten. We maken niets moeilijker dan absoluut nodig. En we zorgen ervoor dat de continuïteit en veiligheid van uw website gewaarborgd is en onderscheiden we ons door ook goed te kijken naar de technische kant van een website. Door goede technieken te gebruiken en deze goed in te zetten behalen we betere resultaten. Uiteraard zorgen we er samen met onze klanten voor dat de informatiekracht van de website duidelijk cq. SEO geoptimaliseerd is.

Van 4 geselecteerde klanten slechts een aantal voorbeelden van deze resultaten:

  • Stranduitjesvoorgroepen: Verbetering van ca. 205% in de sessieduur van de bezoekers van de website.
  • Stranduitjesvoorgroepen: Toenname van het aantal bezochte pagina's per sessie van ca. 35%.
  • Griekspoor: Een verbetering van de gementen website snelheid van meer dan 50%, wat voor elke pagina van invloed is op de ranking in de zoekresultaten.
  • Animal Transportation Association: Deze website ging van ruim 1.200 pagina's (waar het overzicht kwijt was) naar een kleine 500 pagina's. Hierdoor steeg ook de algemene indexering, omdat de website SEO waarde verspreid werd over minder pagina's.
  • Taxi Meer 4 You: Een nieuwe website die de online wereld voor dit nieuwe bedrijf opende. Waardoor zij binnen 1 maand meerdere aanvragen via de website binnenkregen en dus de website boven verwachtingen presteerde.

Voorbeelden van opgeleverde websites

Hieronder treft u een greep uit de meest recente en/of noemenswaardige websites die wij hebben gerealiseerd: