2022: Terug bij af? Nee

De eerste nieuwe Joomla! 4 websites werden opgeleverd en de migraties verlopen vrij soepel. Daarnaast weer helemaal gewend aan het thuiskantoor en de daarbij horende kostenreductie. Het lijkt soms bijna terug bij af, maar niets is minder waar. Waar wij in 2017 het thuiskantoor verlieten met bijna 50 websites in beheer (en de ambitie om te groeien), hebben we nu iets meer dan 80 websites in beheer. Dankzij diverse verbeteringen van de automatisering en efficiëntie is dit aantal websites zonder problemen te beheren binnen de huidige capaciteit.

Beperkt aantal nieuwe websites gerealiseerd

Niet vreemd met een daling van de capaciteit dat het aantal opgeleverde nieuwe websites daalt. Dat is een bewuste keuze geweest. Wij zijn heel blij met onze klanten en houden deze graag tevreden, daarvoor is genoeg te doen. Zodoende staat de marketing & sales op een laag pitje, waardoor het aantal opleveringen daalt. Niet te vergeten dat er veel werk ligt aan Joomla! 4 migraties is er eerder sprake van een 'luxepositie' dan een stagnatie.

Een van de gerealiseerde websites is die van 123 Terrasreinigen, een website voor een bedrijf dat zich richt op het milieuvriendelijk reinigen van terrassen (etc.) met stoom. Waarbij het logo / huisstijl is ontworpen door CopyPartners.

(Omzet)daling gestopt

Het jaar stond dan ook in het teken van stabilisatie. In 2021 was een omzetdaling zichtbaar, met gelukkig ook een kostenreductie. Die omzetdaling is nagenoeg een halt toegeroepen en verdere kostenreductie is gerealiseerd. Met als resultaat een lichte stijging van de winst, daar zijn we trots op.

Nog steeds tevreden met een beoordeling van 5 van de 5 sterren

Het actief verwerven van reviews staan op een laag pitje, maar het staat u altijd vrij om een review achter te laten :)

2023 migraties, migraties en nog meer migraties..

Waar we dit jaar inmiddels meer dan 10 migraties hebben afgerond staan er nog bijna 70 op de planning voor volgend jaar. Kortom veel (eenmalig) migratie werk, daar zijn we gelukkig niet vies van. Echter gezien het feit dat dit soort migraties niet vaak voorkomen vinden we het niet fair hiervoor een nieuwe medewerker aan te nemen. Dit zou namelijk betekenen dat we na alle migraties deze medewerker weer overbodig is, dat is onwenselijk. Conclusie: aan het werk!

Marketing / Sales? Ranking the website?

Er moet wat te wensen overblijven, zo ook onze eigen marketing & Sales. Hier besteden we altijd tijd aan, maar wel in verhouding tot de capaciteit. Aangezien er gelet op de hoeveelheid migraties zal er weinig capaciteit overblijven, derhalve zullen we dan ook weinig marketing / sales activiteiten uitvoeren. Een Ranking the website vinden we altijd leuk om te doen, mocht er tijd voor zijn en behoefte naar zijn, dan gaan wij deze avond weer organiseren.

Hieronder een greep uit de websites die wij hebben gemaakt:

Wij zijn actief betrokken bij

OVHZ
Joomla! 3 Certified Administrator
Joomla!®
Gecertificeerd

linkedin light

JACCS
Roeland van Anholt

Faustlaan 72
2152 PJ  Nieuw-Vennep

T: 0252-258161
E: