Website backlinks analyse

Backlinks zijn interessant, zie bijvoorbeeld ook ons artikel "Liever goede backlinks dan een simpel nieuwsartikel". Backlinks hebben een positief effect op de ranking van een website. Backlinks staan overal; elke link naar een website noemen wij een backlink. Zo zullen er ook vast backlinks naar uw website bestaan. Maar hoe komt u daar achter?

Laat uw website URL eens door ons analyseren. Wij kunnen snel of uitgebreid onderzoek doen naar de backlinks van uw website en desgewenst de kwaliteit daarvan. Zo komt u erachter op welke websites er een link is geplaatst naar uw website en krijgt u meer inzage in wat u daar aan heeft. Met dit inzicht kunt u beter zien of dat de backlinks van goede kwaliteit zijn en kunt u verder uw backlinks strategie bepalen.

Elke website URL kunnen we analyseren

We kunnen in feite elke website URL analyseren op backlinks, omdat we dit doen op domeinnaam niveau. Zo kunnen wij uw website URL analyseren, maar ook de van een website URL van een partnerbedrijf, brancheorganisatie of juist uw concurrenten. Soms is het dan ook erg interessant om te achterhalen op welke websites uw concurrent vermeld wordt, dan kunt u beslissen of u daar ook op wilt (of kunt) staan om bijvoorbeeld deze voorsprong van uw concurrent te neutraliseren..

Kortom een website backlink analyse levert altijd waardevolle inzichten, neem eens contact met ons op.

Hebben wij u enthousiast gemaakt?
Of juist nieuwsgierig en heeft u meer vragen?

Laat het ons weten!

Hieronder een greep uit de websites die wij hebben gemaakt:

Wij zijn actief betrokken bij

Gecertificeerd
OVHZ
Joomla! 3 Certified Administrator
MeerBusiness Haarlemmermeer

linkedin light

JACCS
Roeland van Anholt

Faustlaan 72
2152 PJ  Nieuw-Vennep

T: 0252-258161
E: